Ledententoonstelling

3 dec | 31 jan 2021

Van 3 december tot 31 januari is in de Staatsliedenbuurt weer de jaarlijkse ledententoonstelling van Stichting Kunsttraject te zien. Meer dan 30 kunstenaars tonen een werk.
In 1983 publiceerde de onlangs overleden auteur Maarten Biesheuvel het verhaal ’Reis door mijn kamer’. Een voyage interieur die de lezer niet alleen voert langs alles wat er zich letterlijk in deze kleine kamer bevindt maar die tegelijkertijd fundamentele vragen oproept.
Hoe richt ik mijn wereld in? Wat sleep ik allemaal in mijn leven mee? En hoe geef het verleden een plek? Kunsttraject heeft voor haar jaarlijkse tentoonstelling aan haar leden gevraagd om met dit gegeven aan de slag te gaan.
Hoe ziet de reis door jou kamer er uit? En wat laat je van je leven zien? Wat zijn de dingen die je altijd om je heen wilt hebben?
Ruim dertig kunstenaars tonen het resultaat van hun eigen ‘voyage interieur’ in 15 Kunsttraject-etalages in de Staatsliedenbuurt.

Verkoop
De kunstwerken zijn te koop (tenzij anders vermeld). Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 535 168 56.

Opening
Helaas vanwege corona kan er geen opening en rondleiding plaatsvinden

Kunsttraject-etalages
Het werk is dag en nacht te zien in de volgende etalages:
Van der Hoopstraat 41, 66, 88, 89
Fannius Scholtenstraat 20
J.M. Kemperstraat 89, 121, 140, 148
Van Hallstraat 13, 31
Van Hogendorpstraat 205
Van Boetzelaerstraat 80, 92
Groen van Prinstererstraat 61

uitnodiging

Deelnemende kunstenaars:
Adrian Faes, Annechien Verhey, Annetje van Verseveld, Annie Schoterman, Astrid van Dort, Birgitt Busz, Erna van Sambeek, Eva Camara, Frans van Tartwijk, Itie Langeland, Jacqueline Lamme, Jan Baas, ‘Jonkheer Heinsohn’ (Judith Heinsohn en Pim Jonker), ‘Kunst in Quarantaine’ (Regina Jacometti, Brigitta Ruven en Pim Jonker), Lau Heidendael, Leonie van Santvoort, Lynda Smids, Marieke Hunze, Mirjam Berloth, Mischa Smit Kleine, Nelleke Bosland, Nora Hooijer, Nynke Kuipers, Peter Hermanides, Rikje Theunissen, Roy Jongeling, Rudolf Valster, Saskia Spitz, Saskia van der Giessen, Sylvia van Berkel.