Ledententoonstelling 2018

16 nov 2018 | 6 jan 2019 

Speciale ledententoonstelling ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Cultuurpark Westergasfabriek.


Met het thema ‘Post uit Westerpark’ sluit Kunsttraject dit jaar met haar jaarlijkse ledententoonstelling aan bij de viering van 15 jaar Cultuurpark Westergasfabriek.
De opdracht aan de deelnemende kunstenaars was om op twee kleine, door Kunsttraject aangeleverde plankjes, twee aspecten van het Westerpark te tonen. ‘Postzegeltjes’ van het Westerpark als het ware. 
Het resultaat is een tentoonstelling van zestig unieke kunstwerkjes. Ook is er van dertig van deze kunstwerkjes een jubileum zegel gedrukt. 
De kunstwerken (schilderijen, foto’s, collages en zelfs een enkel 3d werkje) zijn te koop voor € 100,00 per stuk. Het mapje met 30 speciaal gemaakte zegels kost € 12,50.

Deelnemende kunstenaars
Jan Baas, Astrid van Dort, Tis Ernst, Adrian Faes, Hendrik Faveur, Lau Heidendael, Judith Heinsohn, Nora Hooijer, Sipke Huismans, Marieke Hunze, Pim Jonker, Anja Kuiper, Nynke Kuipers, Jacqueline Lamme, Margaretha Louwers, Holger Nickisch, Gijs van Noord, Astrid Oudheusden, Katharina Pöhlmann, Alexandra Rouppe van der Voort, Sylvia Russel, Peter Smit, Lynda Smits, Saskia Spitz, Frans van Tartwijk, Rikje Theunissen, Marli Turion, Rudolf Valster, Annechien Verheij.

Het project ‘Post uit Westerpark’ is tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van Gemeente Amsterdam, Stadsdeel West. Met dank aan Westergasfabriek Management B.V.
’Post uit Westerpark’ is een idee van Joost Vermeulen en Rudolf Valster.

uitnodiging