Projecten Kunsttraject 2017
Kunsttraject organiseerde onderstaande projecten in de Staatsliedenbuurt.
Stadsdeel West maakte deze projecten mogelijk.

 

 

 

   

Video's
in de Kunsttraject-etalage
Vanaf 8 januari 2017

Jolijn de Wolf
Margreet Kramer
Markus Nilling
uitnodiging


 

   

Annette Palstra

vanaf 2010


‘Waterworks' - Een dialoog tussen een ogenblik en een sluitertijd. Op het gevelbord staat in vergulde letters de naam. Geheel in de stijl van de reclames van De Gruyter en van Van Nelle, die in de rest van de buurt nog zijn terug te vinden. Dit ene woord verwijst naar waar het hier om gaat. In de etalage spettert en blingblingt het water van het Amsterdamse IJ je tegemoet. De getallen op het raam laten precies zien wanneer, hoe laat en waar het was dat er een dialoog plaats vond tussen een ogenblik (op het IJ) en een sluitertijd (van een camera). Kunstenaar Annette Palstra is verantwoordelijk voor dit ‘digitaal impressionisme'. Na een half jaar volgt een tweede serie Waterwerken.

Waterworks PDF  Annette Palstra

   

Colette Sloots

ontwierp Showcase Kunsttraject, een etalage in Van der Hoopstraat 73 met informatie over Kunsttraject. Wat is Kunsttraject, waar zijn de Kunsttraject-etalages en wat is er in de etalages te zien? Op een grote plattegrond zijn alle Kunsttraject-etalages aangegeven. Aan slingers hangen alle aankondigingen van ex-exposities. Zo wordt de etalage steeds voller en is zichtbaar dat Kunsttraject zeer actief is!

Colette Sloots is grafisch ontwerper en werkt o.a. voor Kunsttraject. De uitnodigingen voor alle exposities worden door haar samengesteld en ook het jaarverslag geeft zij vorm
.

 

  Etalage Colette Sloots

   

Ketelhuis 4

Vanaf 27 april 2011

Kunsttraject heeft in samenwerking met Het Ketelhuis een nieuw project gerealiseerd: de nieuwe filmzaal 'Ketelhuis 4', waar onder andere de videofilms die op de De Wittenkade worden getoond, ook te zien zullen zijn.

Feestelijke opening 27 april 17.00 uur

pdf Ketelhuis 4

Foto's opening

  Zaal 4

   

TOP